Blogimise kunst ja see alguse sära

Olen siin ühtteist piilunud ja märganud, kuid näen palju samastumisi.
Vahel tahaks näha miskit teistsugust. Blogi teemadeks on enamasti elustiil,iluvaldkond ja punkt.
Enamus piirduvad nende kahega ja sinna vahele satub ka olema kokandusega seotud blogisid mida on tore märgata aga siiski on seda erinevust vähe.
Mina tegin valmis paar sellist huvitavat pealkirja blogile mis võiks veel eksisteerida kuskil meie vahel ja suuta muuta keskkonda kirjumaks.

NUMBER 1

NUMBER 2

NUMBER 3

NUMBER 4


NUMBER 5
Ei loe mis on pealkiri, loeb kujundus ja kõik iseenesest loksub paika veel viimaks kui tead millest räägid. Kõik need teemad on iseenesest meie ümber ajakirjades, kuid vahel võiks olla siin blogikeskkonas seda särtsu kõigest teistsugusest.  Millest mul selline kujundus hoog sisse rändas oli täpselt iseenda blogi pealkirja leidmisega. Ma ütlen lõpuks, et tuli see nimi ära ja küll ma selle sinna ülesse ka riputan. Ühesõnaga kokkuvõttes ma annan mõne pisikese hoo sisse neile, kes otsivad miskit uut ja teises suunas jooksvat blogi. Minu mõttes tiirles see ringi mitmeid kordi ja ma pidin selle kohe siia kirja panema. 

Comments

comments

3 Replies to “Blogimise kunst ja see alguse sära”

  1. Aiandusblogisid on blogimaastikul päris mitu tükki 🙂

  2. Kuna ma ise ei ole neid märganud siis sellepärast ma neid välja eristasingi. 🙂 See on ainult super!

  3. Aiandusblogisid on kümneid. On ka raamatu-, käsitöö-, filmi-, koduste nippide ja hästi palju mitmesuguseid muid blogisid, vaata näiteks kasvõi blogipuud.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.