Las ma olen…

dog animated GIF
See armas kutsu iseloomustab mind tavaliselt kohe peale minu pikka ja tüütut töönädalat.
Olgem ausad… ma lihtsalt tunnen, et võib olla laisk küll.
See vaba nädal mis algab on minu jaoks nii kvaliteetne aeg, et iga minut loeb minu vabast ajast.
Nüüd peale neid visby reise ja laevas ööbimisi , mitte kodu saamisi ma tunnen ,et isegi päike ei suuda mind kodu uksest välja ajada. Juhul ,kui minu külmkapp selleks mõjuvat põhjust ei anna.
Olen praktiliselt olnud nüüd seal pimedas peeglitega kajutis 4 päeva ülejäänud aja saime me isegi kodu õhtul. Raske on mis ma oskan öelda.
Juuksekarvad püsti rabasime tööd , seal samas kõik masinad üles ütlemas.. aga töö käib samas tempos edasi olenemata masinatest.

Vahel sattusin lugema ka facebooki share-imisi.
Ma olen samuti ühes grupis kus jagatakse siis igasugu asju ,kes märkab kedagi parkimas nagu boss ,kelle filmile jäi midagi silmi riivavat jne.
Üks neist lühivideosid ei jäänud märkamata. Nimelt sõitis keegi oma autoga Tartus Lõunakeskuse parklasse samal ajal pardakaamerasse sattus korraks jääma seisva BMW juures isa pahandamas oma pojaga. Edasine jutt mis nägija poolt tuli ei jäänud enam filmile.
Kuidas siis laps olevat haaranud isa ära sõitmise ähvardusel ja tegu tehes bmw katuse reelingust… KUIDAS?
Okei no ma mõistan ,et on vasturääkijaid ja tõesti on hullumeelseid vanemaid aga seal samas tõesti on ju õige ,et me ei ole näinud nende elu rohkem kui 2-3 minutit sellest ühest seigast ja koheselt teeme arutlusi või kahtlustusi. Eriti kui filmile ei jäänud see mis tundmatu juurde jutustas. Kas nii võib siis igaüks kuskil igast ühest teha omad järeldused ja sinu elu on rikutud?
Võibolla me saime lihtsalt kõigest valesti aru ja nüüd tahetakse vanematelt mõlemad lapsed ära võtta.. lastekodusse pista. Lihtsalt kellegi jutu peale.. pole ju tõestusi?!
LINK õhtuleht

Mulle tuleb meelde see ,kui meie Musiga otsustasime üürida Lasnamäele korterit ja leppisime kokku aja seda siis vaatama tulla ja tutvuma omanikega. Ilm oli ilus ja tundus kõik nii vaikne.. omanikud toredad ja korter ka väga hea meile. Korterist lahkudes jalutasime me teises suunas bussipeatuse poole ..kus ühtäkki näen mina üht meest koos oma naisega.. mis te arvate mida see mees oma naisele tegi?
Naine oli pikali maas ja mees peksis teda jalaga kõhtu ja näkku. Mida tegid teised inimesed?
Jalutasid mööda … sama moodi oleks võinud keegi auto alla jääda või kellegi surnuks peksta.. kedagi ei huvita. Mina ütlesin musile ,et palun mine aita ma ei suuda olla lihtsalt niisama..
Minu mees läks sinna ja lükkas jalaga mehe pikali… ta oli puru purjus. Rääkisid muidugi vene keeles nad mõlemad. Naise nägu oli sinine ja üleni verine… Raiko natuke vene keelt oskas ütles talle ,et naisi ei lööda. Ja ühttäkki mees ütles vene keeles (e. Eesti keeles) : ,, See on minu naine! Minu naine… ma armastan oma naist jne.”
Selle aja sees tuli vanem naisterahvas jalutades ja karjus mitte sellele mehele vaid Raikole selle eest ,et ta jalaga ta eemale lükkas. Uskuge.. teisiti ei oleks saanud.. .
Pärast seda tramburaid otsustas too härra minu mehe nurga taha kutsuda ja keegi tundmatu karjus mööda minnes ,et tal on suur nuga selja taga.
Raiko ütles mulle ,et lähme ära.. las teevad omi asju edasi.. enne kui ise siin saame.
Naine võttis mehel käest kinni ja nad jalutasid koos kodu.. nagu miskit poleks juhtunud.
Politsei poleks selleks hetkeks jõudnud. Tõestusmaterjali ei kuskilt võtta ja vaata ,et ise veel jama kaela ei aeta.
Kui sa ise hakkama ei saa siis tõesti oledki kuskil pikali ja kõik mööda kõndijad vaatavad korraks tuima näoga otsa ja jalutavad oma teed edasi.

Ühesõnaga ei teagi kohe.. mis seisukohta võtta. Andes abi võid olla ise süüdi.
Läkski see mul siin kuidagi DEEP-iks taaskord.
Tahaksin muuta seda millekski muud aga täna kohe ei oska.
Olen aus.. piilusin täna kardina tagant seda ilma ,ei ole ammu midagi nii ilusat väljas näinudki.
Aga kuna kõik on Tartus ja Raiko on tööl.. siis mis ma ikka üksinda sinna välja lähengi.
Pigem olelen siin kodus ja olen nagu laiskloom SID.. 😀

Movies Animation animated GIF

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.