My hair – inspiration & choices

OMBRE HAIR

                      Miks Ombre ? 

Me kõik teame ,et olen olnud mitmeid aastaid tumemustade juustega 9- aastasest saadik. Ometi tegelik juustevärv on tavaline ”kartul” . Küll neid on lõigatud järku , sõbranna soovil tehtud täielik muudatus ja omad kiiksud mis igal naisel pähe lennanud on. Õnneks värvidega ma liiale läinud ei ole , vähemalt nii tunnen ma ise. Kärts punane pole eales minu teema. Ma ütlesin alati ,et mitte kunagi ma ei värvi oma juukseid blondiks .. must on ja must jääb. Never say never – tegin end siiski blondiks. Ma olin blond umbes üle 2 – aasta. Teadsin isegi ,et blond on nagu sündides mulle valatud , kuid meile naistele ei sobi ju kunagi miski. Niisiis ma tundsin ,et vajan sellist muutust mida saan igal ajal tagasi keerata nii-öelda. Ombre juuksestiil tundus mulle enim lähedane just ,kuna ma sain jätta oma juukseotsad blondiks ja just need otsad on alati olnud värvides üks suur peavalu.
Ma teadsin ,et sellist muutust ma ei karda ja me ei räägi siin mustast toonist.

Ma olen rahul oma uue stiiliga ja kindlasti olen ma rahul oma juuksuriga. 
Kiidan Sigma ilusalongi mis on alati minu kindel valik. 

http://www.sigmasalong.ee

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.