Oleksin valgusfoorile otsa driftinud

Kuna lund veel ei ole maas aga on 1. detsember siis kõigil autoomanikel on tänasest päevast alates kohustus kanda talverehve.
Ka meie saime oma nunnule talverehvid alla ja meie esimesed talvekad. Kuna meil olid pikalt veel esimese omaniku lamellid, mis olid täitsa korralikud ei olnud eelmisel talvel vaja selle tõttu nii palju muretseda. Natuke reklaamin siis siia juurde, et meie saime oma naelad alla super hinnaga ja kiire vahetusega. Rehvitakso Nende kiire töö kollases telgis võttis umbes 10 minutit.
Naelad all ja talveks valmis!
Nende töö punktid asuvad nimelt 5-s parklas!
http://www.rehvitakso.ee/kontakt

Tegelikult ma tundsin roolis olles juba päris pikalt hirmu ja tõesti olin sunnitud mõne pöörde peal 40 km/h sõitma. Tagumised juhid ilmselt pidasid mind vanamutiks aga minu rehvid olid nagu uisud mustal jääl.
Ma ei jõudnudki rääkida seda kuidas ma oleksin valgusfoorile otsa driftinud. See oli ühel varajasel hommikul mille tõttu ka tööle pisut hilinesin. Jõudsin peaaegu Tv3 lähedal olevasse ristmikku, et teha parempööret ja valgusfoor hakkas pöörde ajal just vilkuma. Teadsin, et minul on tublisti aega see pööre ära teha ja võin kindlalt öelda, et ma sõitsin 55 km/h. Järsku tunnen, et auto ei pööra vaid lähebki julmalt otse foori suunas. Ma pidurdasin ja pöörasin auto paremale korra foori suunas ja jälle paremale samas pisut gaasi andes aga ei midagi. Auto lihtsalt ei reageeri, sest rehvid on liialt kulunud. Täpselt jõudes valgusfoori kõrvale 30 cm vahega ma märkasin kuidas armatuurlaual ilmus külglibisemisseade. Teisel pool ristmikku seisis üks auto ja vaatas mind suurte silmadega, nii ma siis edasi sõitsin 40km/h valvsalt pidurdades meetreid kohe varem enne foori.

Pilt võetud Google map-ist aga näide millise valgusfoori ma oleksin peaaegu maha ramminud.

Ühesõnaga kindlasti ärge nii tehke nagu mina. 😀
Neil on -50% rehvivahetus ostes läbi e-poe! 

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.