VÕTA END KOKKU, ENNE KUI ON LIIGA HILJA

Keha, kui probleemi allikas

Ma viimasel ajal tunnen, et tahaks lihtsalt vedeleda voodis teki all ja magada kõik maha.

Loen tegelikult juba päris mitmeid erinevaid postitusi seoses kehakaalu ja enesekindlusega. Just hiljuti kirjutas näiteks Eveliis (POSTITUS), et kehakaal on probleem teatud riietuste kandmiseks. Jane (BLOGI) on kirjutanud kehakaalu teemadel tegelikult mitmeid postitusi. Siis ma mõtlen, et aga ma ei ole siin maailmas ainus, kes reaalselt endaga ei ole rahul. Üks asi on olla rahulolematu ja süüa edasi, teha mitte midagi, kehal poleks ka selle vastu midagi.
Teine asi on see, et keha on murdumisäärel ja sa lükkad päev-päevalt edasi oma keha muresid, kui ta reaalselt karjub appi.

Näiteks:

  • Nägu – üldjuhul see punnide kogum, paistetus, punetus, rasune näonahk, higistamine
  • Jalad – paistetus, raskuse tunne
  • Kõht – puhitus, raskus, valutamine, ebameeldiv tunne, iiveldus
  • Sümptomid seotud ülekaalulisusega
  • Pea – pidevad migreenihood, pearinglused

,,Me jõuame selleni, et mina olen hetkel 24, kuid tunnen nagu oleksin 50/60.”

 

ENESEKINDLUS ON 0

Selle asemel, et iseend päästa ja reaalselt liigutada ,ma tunnen pidevalt seda võitlust iseendaga, las olla, las jääb, vahet pole.
Ja palju kordi on öeldud mulle, et hakka liigutama, iseenda pärast, tervise pärast.

Vahel võid naerda, võtta seda kui huumorit, et sind peetakse ülekilode tõttu hoopis rasedaks, aga lõpuks see on probleem.
Kui sa ei jaksa liigutada end, sul on juba hingata raske, sest midagi lihtsalt nii jubedalt surub, peegli juurde sa ei taha minna ja meelsamini viskaks mehe särke selga kodus, viskaks pikali, magaks ainult. MIDAGI ON VÄGA VALESTI!

Okei jah ma olen naine, kes kogub endasse probleeme ja kui ma seda teen, siis ma lülitan end välja maailmast, et säästa teisi või iseend..? Vist jah.

See on minu kõige suurem probleem, et mul pole piisavalt tahet end käsile võtta.

VABANDUSED

Ma olen maalima kõige hullem vabanduste leidmisega.

Ei ma ei saa, vihma sajab.
Ei ma täna ei tee, ma just sõin.
Ei, nalja teed või täna on kolmapäev, vaatame uuel nädalal.
Ei, mul pole vastavaid riideid.
Ei, täna on liiga palav.
Ei, ma olen täna väsinud.
Ei, mul on täna nii palju muid tegemisi.
Ei, ma üksi ikka ei hakka midagi tegema.
Ei, mul on siis vaja seda ja toda.
Ei, mul pole ratast.
Ei, see on liiga mõttetu.
Ei, ma söön ju ikka kommi, mis kasu sellest siis on!
Ei, mul ei lähe nagunii midagi kuskilt maha!
…ja nii edasi.

INIMESED minu kõrval viskavad käega, ning ütlevad, et ennem tuleb maailmalõpp, kui mina trenni hakkan tegema.


…ISSAND, TA TEGIGI ÄRA?

Ma tahan olla see, kelle kohta selja taga räägitakse, et WOW mida imet, ta võttis end käsile! See on siuke väike salasoov, kuid soovid täituvad ainult pingutades, eksole.

 

Kuhu ma selle postitusega jõuda üritan? Hea küsimus!

Ma üritan natuke endale selgeks teha, kinnitada teiste inimeste juttu, uskuda iseendasse, virutada mustvalge pilt ette, mul on väga palju tervisega seotud probleeme tekkinud ja see ei ole enam see, et oh ma pean hea välja nägema, sest noh nii on moes #fitlife .

EI, asi on minu tervises ja see tekitab lausa pisara silma nurka. Ma ei suhtu sellesse nii nagu peaksin, ma isegi ei ürita. Ma ei peaks kulutama isegi 1€, et minna lihtsalt toast välja kas või jalutama, kergliiklus teed ja rajad on kõik käega katsutaval kaugusel. Ka ilm ei ole kunagi liiga halb, on halb riietus. EI ole vaja vabandada välja, et pole õigeid retuuse, vinget trennisärki, häid jalanõusid jne. Kõik on kinni minus endas ja ka see kuidas ma hävitan iseenda keha on minu süü.

See on kõik enda teha.

sad GIF

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.